PR eller public relations handlar till merparten om kommunikation och om att knyta kontakter. För att hitta de rätta lösningarna och fundera ut hur er PR-byrå ska gå vidare i era projekt, kan det vara dags för en konferens mitt i underbara och inspirerande Stockholm. En konferens i storstan är den perfekta platsen då aktiviteter, restauranger och dylikt ligger nära till hands.

De lokaler som kan bokas för att leda en konferens Stockholm är många och utplacerade i stadens alla hörn. Vad just ert företag behöver är upp till er. I Stockholm kan ni hitta lokaler intill vattnet eller i skärgårdsmiljö, mitt i storstadspulsens smet eller lite avsides vid ett grönare område, kanske vid en herrgård strax utanför staden. Här ges du ett utdrag på idéer.

hålla konferensEn kreativ miljö för konferenser och kickoffs

Idéer är till för att ta form och det görs de bäst i kreativa miljöer. För en sporrad och initiativtagande PR-byrå är det oerhört viktigt att ens idéer skrider till verket så snabbt som möjligt. Att ha konferens eller kickoff är också ett fenomenalt sätt att lära känna sina medarbetare och berika varandra med kunskap. En konferens kan leda er ett steg närmare målet för er byrå eller kanske få er att ta en total tvärvändning om ni känner att någonting i er verksamhet har stagnerat.

Så får konferensen bärkraft

Sätt det praktiska i första rummet så att ni får det överstökat utan att drabbas av hinder. Att spika datum, välja rätt konferensanläggning och lägga upp förloppet och innehållet, är de första punkterna att pricka av. Ska ni ha workshops på konferensen? Grupparbeten? Hur ska alla deltagarna involveras?

Tipset är att variera konferensinnehållet med vad ni vanligtvis brukar göra på arbetsplatsen eller på AWn. Tänk utanför boxen och kanske se hur andra eventbolag och PR-byråer sköter sitt för att lyckas. Kanske ni även kan ta in en erkänd gästtalare som förevigar det hela.